ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری

به گزارش وبلاگ بروز، می توانید این ترشی خوشمزه را در ابتدای فصل پاییز همزمان با رسیدن انگور شانی تهیه و در زمستان برای سرو در کنار بیشتر غذا ها آماده کنید.

ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری

ترشی انگور سیاه یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و ساده تبریزی است که به ترشی انگور شانی نیز معروف است. به شما پیشنهاد می گردد که یک بار این ترشی تست کنید و از طعم بی نظیر و خواص خوب انگور سیاه نیز لذت ببرید. انگور سیاه برای کنترل قند و خون و دیابت بسیار مفید است. این ترشی با نبات سرکه تهیه می گردد که بهتر است از ترکیب سرکه و آب بهره ببرید تا تیز نباشد. با وبلاگ بروز همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه

  • انگور شانی یا انگور سیاه 1 کیلوگرم
  • نبات حتما ساده یا کم زعفران 200 گرم
  • سرکه انگور و آب جوشیده سرد شده به اندازه مساوی

طرز تهیه ترشی انگور سیاه

مرحله اول

ابتدا باید انگور شانی را بشویید و روی یک دستمال نخی پهن کنید و با یاری قیچی خوشه های بزرگ را به کوچک تر خرد کنید. این ترشی به همراه ساقه سرو می گردد و احتیاج به حبه کردن انگور نیست. حبه های خشک و له شده را از خوشه ها جدا کنید تا طعم و مزه ترشی را خراب نکند.

مرحله دوم

در ادامه برای این اندازه ترشی احتیاج به یک ظرف شیشه ای 3 لیتری دارید که بهتر است از قبل بشویید و استریل کنید زیرا چرب بودن ظرف باعث کپک زدن و خراب شدن ترشی می گردد. انگور های خشک را داخل شیشه بریزید. آب را از قبل بگذارید تا به جوش بیاید و خنک گردد. ابتدا تا نیمه ظرف آب پر کنید و بعد سرکه قرمز یا سرکه خانگی بریزید.

مرحله سوم

در ادامه باید ظرف را پر کنید و روی ترشی نبات قرار دهید. روی در ترشی یک نایلون بکشید و در ظرف را خوب ببندید و کیپ کنید. برای 1 الی 2 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی برسد و بعد سرو کنید. به همین راحتی ترشی ترشی انگور سیاه حاضر شده و بهتر است بعد از باز شدن در، آن را مصرف و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی را کنار خورشت بادمجان نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه ترشی انگور سیاه

  • هرچه این ترشی بیشتر بماند طعم و مزه بهتری به خود می گیرد.
  • گنجایش ظرف باید طوری باشد که بعد از ریختن آب و سرکه انگو ها داخل مایع غوطه ور شوند.
  • قبل از تکمیل شدن 2 ماه نباید در ظرف ترشی را باز کنید.
  • در برخی از دستور پخت ها به جای نبات از شرکه و قند استفاده می نمایند، ولی کیفیت نبات بهتر است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، سوسیس انگشتی را در خانه تهیه کنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید