علت اعتراض به اعتبارنامه نماینده گچساران چیست؟ ، تاجِ گردون در تور منتخبین مجلس یازدهم

به گزارش وبلاگ بروز، سه تن از منتخبین مجلس شورای اسلامی نسبت به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به دلیل رانت خواری و کسب منافع مالی و اعمال نفوذ شبکه ای از طرق مختلف در دستگاه های دولتی و شرکت های تابعه و بخش عمومی اعتراض کردند.

علت اعتراض به اعتبارنامه نماینده گچساران چیست؟ ، تاجِ گردون در تور منتخبین مجلس یازدهم

به گزارش گروه سیاسی وبلاگ بروز، مجلس یازدهم در همان بدو تشکیل خود با سر و صداهای فراوان همراه شد. در آنالیز اعتبارنامه منتخبین مجلس یازدهم، چند تن از منتخبین مجلس به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون اعتراض نموده و خواستار رد اعتبارنامه وی شدند. از این رو این اتفاق باعث شد اعتبارنامه تاجگردون با دستور هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون تحقیق رفته تا با آنالیز های دقیق معین نمایند که آیا تخلفات غلامرضا تاجگردون محرز است یا خیر؟

علت اعتراض به اعتبار نامه تاجگردون

ابتدا سه تن از منتخبین مجلس شورای اسلامی نسبت به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به دلیل رانت خواری و کسب منافع مالی و اعمال نفوذ شبکه ای از طرق مختلف در دستگاه های دولتی و شرکت های تابعه و بخش عمومی اعتراض کردند.

علی اکبر کریمی، روح الله نجابت و علیرضا زاکانی اولین افرادی بودند که به اعتبارنامه تاجگردون اعتراض کردند که در ادامه تعداد معترضین به این اعتبارنامه افزایش یافت. سیدنظام الدین موسوی، مالک شریعتی، احمد نادری، علی خضریان، مجتبی رضاخواه و اقبال شاکری 6 منتخبی بودند که به صف معترضین به اعتبار نامه نماینده گچساران و باشت پیوستند و خواستار رد صلاحیت وی از مجلس یازدهم شدند.

هرچند حتی اگر یک نفر هم به اعتبارنامه یک منتخب اعتراض کند فرایند قانونی آن طی خواهد شد، اما آن طور که کریمی گفته است در مجموع تعداد زیادی منتخبان هستند که برای اعتراض به اعتبارنامه تاجگردون اعلام آمادگی نموده اند.

غلامرضا تاجگردون تا پیش از نمایندگی مجلس حداقل در دوازده شرکت مدیر عامل یا عضو هیأت مدیره بوده که پس از نماینده شدن، با بستگانش اقدام به تاسیس 52 شرکت در همه زمینه ها می نماید و بر همین اساس این ادعا وجود دارد که در وزارتخانه های و نقاط مختلف با رانت به آن ها پروژه واگذار شده است.

از طرف دیگر به استناد آگهی مورخ 95/7/19، کورش حبیبی که گفته می گردد پسر خاله تاجگردون است، عضو هیئت مدیره سنگ آهن گل گهر است که این موارد می تواند حکایت از یک شبکه رانت خانوادگی و محبت آمیز باشد.

بانک سرمایه و نقش تاجگردون

تخلفات تاجگردون به تاسیس شرکت ختم نمی گردد بلکه این شخص با رانت خود فردی به نام حیدرآبادی پور را عضو هیئت رئیسه بانک سرمایه می نماید تا بتواند از مزایای این بانک بهره ببرد.

در جلسه رسیدگی به تخلفات بانک سرمایه، قهرمانی نماینده دادستان می گوید: آن آقای فامیل و صاحب سِمت شما توضیح دهد چرا حیدرآبادی را به بانک سرمایه تحمیل کرد و در رأی صادره و گردش کار دادگاه نیز در صفحه 56 و 58 دقیقا از ایشان در نقش و همدستی در این مفسده عظیم مالی به صراحت اسم برده شده است تا جایی که کسانی که وی را می شناختند منتظر احضار و تفهیم اتهام غلامرضا تاجگردون بودند ولی از حضور وی در دادگاه خبری نشد.

مواردی از تخلفات تاجگردون در انتصابات

غلامرضا تاجگردون قبل از نمایندگی مردم گچساران و باشت در مجلس نهم عضو هیأت مدیره پتروشیمی گچساران بود که بعد از خودش نیز برادرزاده اش به نام محسن تاجگردون عضو هیأت مدیره آن شرکت شد تا همچنان تاجگردون سهیم و دارای نفوذ باشد.

همچنین به استناد آگهی روزنامه 90/11/25 که در تاریخ 91/1/23 بعد از انتخاب وی به عنوان نماینده مجلس- به اتفاق علیرضا حیدرآبادی پور متهم متواری ردیف اول بانک سرمایه عضو هیأت مدیره شرکت پترو امید آسیا بود.

به علاوه به استناد همین آگهی آنها نماینده شرکت سیمان هرمزگان نیز بوده اند و تاجگردون بعد از خودش نیز یکی از دوستان و نزدیکانش را جایگزین نموده است.

نکته مهم این جاست که تاجگردون مدعی شده از شرکت ها بعد از نمایندگی خود در مجلس استعفا داده است، اما علاوه بر این مستندات، برای خروج از هیات مدیره ادعای دادن استعفا یا حتی ارائه استعفای کتبی ملاک نیست بلکه باید مصوبه مجمع عمومی شرکت و آگهی تغییرات روزنامه رسمی ارائه گردد که چنین مستندی قبل از نمایندگی او وجود ندارد. تاجگردون همچنین عضو هیأت مدیره مؤسسه غیر تجاری مشک و ملار بوده که در تاریخ 98/4/23 در دوران نمایندگی وی تشکیل شده است.

لازم به ذکر است در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی ستاد تاجگردون در شهرستان گچساران دست به بریز و بپاش های فراوانی نموده بود که مسنتد این سخن را می توان از فیلم ها و کلیپ هایی از میتینگ های انتخاباتی وی که در فضای مجازی منتشر شده یافت که این اتفاق سوالاتی را درذهن مردم به وجود آورد که این هزینه ها از کجا آمده است.

رانت بودجه ای به نفع نجومی بگیران

دستکاری در مصوبات مجلس که یکی از حواشی جدی مجلس دهم بود و علی رغم اعتراض های مکرر نمایندگان بی نتیجه ماند هم بی نسبت با تاجگردون نیست؛ این ماجرا از آنجا به تاجگردون می رسید که تغییر مصوبه کمیسیون تلفیق در بودجه 99 کل کشور تنها با حذف دو واژه به نفع نجومی بگیران رقم خورد و با توجه به شرایط خاص تصویب قانون بودجه سال جاری به همان شکل تبدیل به قانون شد.

بعد از آنکه حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس به علی لاریجانی رئیس مجلس درباره دستکاری مصوبه مجلس و حذف واژه غیر مستمر از جزء 3 بند الف تبصره 21 لایحه بودجه 99 به نفع نجومی بگیران نامه نوشت، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 99 در مجلس با انتشار نامه ای سرگشاده آن را افترا به قوه مقننه دانست.

در بخشی از نامه تاجگردون با اشاره به بعضی از تغییرات اجرا شده در گزارش کمیسیون تلفیق مجلس بعد از رد شدن این گزارش در صحن علنی مجلس درباره پروژه ها و مراکز آموزشی حوزه های انتخابیه شاهین شهر، محلات، جهرم و مشهد آمده است: گزارش کمیسیون -بعد از رد کلیات گزارش در صحن علنی- مجدد در کمیسیون تلفیق مطرح شد و ده ها تغییر حسب درخواست نمایندگان و مباحث طرح شده در صحن علنی صورت گرفت از جمله این تغییرات حذف کلمه غیرمستمر در تبصره 21 است و هیچ ارتباطی هم به موضوع نجومی بگیری و این نوع مطالب ندارد و موضوع سقف دریافت ها همچنان در قوانین جاری حاکم است و تغییرات ناظر بر گزارشات برخط دستگاه ها در پرداخت است؛ همچنان که گزارش برخط مستمری کمیته امداد به دلیل مسائل اجرایی لغو گشت.

این در حالی است که حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق و نماینده شاهین شهر در نخستین اعتراض خود به این اتفاق گفته بود: طبق جزء 3 بند الف تبصره 21 قانون بودجه 99 قرار بود آن دسته از درآمد هایی که دولتی ها تحت عنوان مزایا، اضافه کاری، تشویقی و ... دریافت می نمایند؛ شفاف گردد، اما با دستکاری این بخش از قانون بودجه و حذف واژه غیرمستمر از متن این مصوبه، بستر تکرار حقوق های نجومی فراهم شد.

آنالیز ها نشان می داد: با توجه به اینکه متن مذاکرات اجرا شده در کمیسیون تلفیق مجلس مشابه سایر کمیسیون های مجلس، محرمانه است و رسانه ای نمی گردد، تنها ابزار صحت و سقم این موضوع، آنالیز گزارش کمیسیون تلفیق مجلس درباره لایحه بودجه 99 بعد از تاریخ 5 اسفندماه و قبل از تاریخ 13 اسفندماه (زمان ارسال گزارش کمیسیون به شورای نگهبان توسط رئیس مجلس) است که نشان می دهند این کمیسیون در جریان آنالیز مجدد این لایحه، چه اصلاحاتی اعمال نموده است.

آنالیز اسناد موجود در کانال بله معاونت قوانین مجلس و همچنین سایت مرکز پژوهش های مجلس نشان می دهد، کمیسیون تلفیق مجلس کلیه مصوباتش در حین آنالیز مجدد لایحه بودجه 99 (در بازه زمانی 5 تا 13 اسفندماه) را در قالب یک گزارش در تاریخ 11 اسفند ماه منتشر نموده است که تصاویر آن به توضیح زیر است:

همانطوری که در تصاویر معین است هیچ خبری از اصلاح تبصره 21 لایحه بودجه 99 در مصوبات این کمیسیون در حین آنالیز مجدد این لایحه در این دوره زمانی وجود ندارد.

این بار ولی تاجگردون به یک مانعی به نام مجلس یازدهم برخورد نموده است که حال باید دید که این فرد با تخلفات گسترده دوباره نماینده مجلس می گردد یا نه؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "علت اعتراض به اعتبارنامه نماینده گچساران چیست؟ ، تاجِ گردون در تور منتخبین مجلس یازدهم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علت اعتراض به اعتبارنامه نماینده گچساران چیست؟ ، تاجِ گردون در تور منتخبین مجلس یازدهم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید