برترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران و وگان ها

به گزارش وبلاگ بروز، کشور ترکیه جایی است که در آن می توانید برترین غذاهای دنیا را میل کنید.رستوران های ترکیه غذاهایی را سرو می نمایند که کمتر رستورانی را در سفرهایتان خواهید یافت که چنین طعم و کیفیتی را داشته باشند. بسیاری از مسافران یکی از هدف های سفرشان به ترکیه را چشیدن طعم غذاهای مجذوب کننده و خوشمزه ترکیه ای عنوان می نمایند. ممکن است این عجیب به نظر برسد، اما پس از میل کردن اولین وعده غذاییتان در ترکیه، شما هم با این دسته از گردشگر ها هم عقیده خواهید شد.

برترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران و وگان ها

یکی از اولین چیزهایی که پس از آنالیز منوی غذا در رستوران های ترکیه خواهید فهمید این است که پایه اولیه بیشتر این غذاها گوشت، مرغ و یا ماهی است. با توجه به این نکته که آشپزهای ترکیه ای در کار خود مهارت فراوانی دارند و سبک پخت و پز آن ها به گونه ای است که طعمی متفاوت از هر آنچه تا به حال امتحان نموده اید را برای شما سرو می نمایند، این موضوع خبر خوبی به نظر می آید. غذاهایی مجذوب کننده مانند اسکندر کباب و لاحماجون طعمی فوق العاده دارند و پیشنهاد می گردد حتما آن ها را در ترکیه میل کنید.

از طرف دیگر اما، ان سوال پیش می آید که آیا برای افراد گیاهخوار هم امکان لذت بردن از غذاهای ترکیه ای وجود دارد؟

پاسخ این است که تنوع غذایی فراوان و مواد اولیه خاص به کار رفته در غذاهای ترکی آنقدر زیاد است که قطعا برای هر سلیقه ای گزینه های فراوانی پیدا می گردد. غذاهای گیاهی در ترکیه به وفور وجود دارند و در هر رستوران و کافه در هر نقطه از شهرهای این کشور، تعداد زیادی گزینه برای انتخاب خواهید داشت.

در این مطلب از مجله گردشگری وبلاگ بروز ، به معرفی غذاهای گیاهی در ترکیه خواهیم پرداخت. اگر گیاهخوار هستید، پس از مطالعه این مطلب می توانید با خیال راحت به رستوران های ترکیه بروید و از میان غذاهای موجود، گزینه های مناسب خود را انتخاب و میل نمایید.

دلمه، غذایی گیاهی و آشنا برای مسافران ایرانی

دلمه یکی از آشناترین غذاهایی است که در ترکیه خواهید دید. این غذای مجذوب کننده در خاورمیانه بسیار معروف است و محدود به کشور ترکیه نیست. در تمام کشورهای عربی، ایران و حتی هند می توانید دلمه را در رستوران ها و خانه ها پیدا کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

در ترکیه دلمه را به شکل خاص خود پیچیده و می پزند. به طوری که برای کسانی که از هواداران این غذای مجذوب کننده هستند، دلمه های ترکیه یکی از دوست داشتنی ترین نمونه های این غذای گیاهی محسوب می گردد.

طبخ دلمه در کشورمان اغلب با پر شدن برگ انگور یا صیفی جاتی مانند فلفل دلمه ای، بادمجان یا گوجه از طریق موادی خاص مانند گوشت و لپه انجام می گردد. در ترکیه نیز این غذا به شکلی مشابه و با ادویه ها یا مواد مخصوص ترکی پخته می گردد.

آنچه باعث می گردد نام دلمه در میان غذاهای گیاهی در ترکیه جای بگیرد این نکته است که در منوی بسیاری از رستوران های ترکیه می توانید دلمه هایی را پیدا کنید که مخصوص وگان ها هستند. در این غذای گیاهی خوشمزه، گوشت یا مواد وابسته به آن حذف و با مواد اولیه مشابهی جایگزین شده است.

گزلمه، یک غذای خوش عطر گیاهی برای امتحان کردن در ترکیه

اگر در پی امتحان کردن غذایی اصیل ترکیه ای هستید که کاملا برای گیاهخواران مناسب است، گزلمه یک انتخاب بی نظیر برای شما خواهد بود. این غذای سالم، خوشمزه و البته فاقد گوشت می تواند به عنوان یک وعده اصلی، یک دسر در کنار غذا و یا یک میان وعده میل گردد.

گزلمه یک نوع نان است که در داخل آن اسفناج یا سیب زمینی به همراه مقداری ادویه مخصوص ترکیه ای قرار داده شده است. این مواد با هم پخته می شوند. در نهایت غذایی بی نظیر با عطر و طعمی خاص پخته می گردد که به شدت خوشمزه است.

در صورتی که وگان نیستید و می توانید به عنوان یک گیاهخوار مواد لبنی را نیز مصرف کنید، می توانید گزلمه را در کنار پنیر نیز بهره ببرید.

این غذای گیاهی در ترکیه در رستوران ها و همینطور دکه های کنار خیابان ها به فروش می رسد. در هر حالت این غذا خوشمزه و مجذوب کننده است. البته پیشنهاد می گردد حتما کوشش کنید تا گزلمه را به صورت داغ میل کنید.

چوبان سالاتاسی، یک سالاد اصیل ترکی

معنی نام این سالاد، سالد چوپان ها است و همان طور که نام آن نشان می دهد، چوبان سالاتاسی غذای اصیل چوپان های ترکیه ای بوده است.

این سالاد که تهیه آن بسیار ساده است معمولا در وعده های ناهار و شام در کنار غذا سرو و میل می گردد. البته ناگفته نماند که چوبان سالاتاسی در عین سادگی بسیار خوشمزه است و این غذای ترکی جزو مواردی است که حتما در سفرتان به ترکیه باید آن را امتحان کنید.

چوبان سالاتاسی از ترکیب آشنای سالادهای خود ما یعنی خیار، گوجه و پیاز خرد شده در کنار هم تهیه می گردد. البته تفاوت هایی نیز وجود دارد. مثلا در این سالاد از لیمو، روغن زیتون، جعفری، فلفل دلمه ای و ادویه خاص و معطر ترکی استفاده می گردد.

در بعضی رستوران ها می توانید چوبان سالاتاسی را به همراه مقداری پنیر فتا ببینید که در صورتی که رژیم گیاهخواری شما این اجازه را می دهد، امتحان آن پیشنهاد می گردد.

شاشوکا، غذایی محلی که نباید از آن گذشت

این غذای محلی را کمتر می توانید در رستوران ها پیدا کنید. اگر دوستی در ترکیه دارید یا به مهمانی دعوت شده اید و از شما راجع به غذایی که دوست دارید پرسیدند، حتما نام این غذا را ببرید.

ترکیبی مجذوب کننده از بادمجان، سیب زمینی و گوجه که همراه با دستوری خاص در کنار هم سرخ شده اند یکی گزینه ایده آل غذای گیاهی در ترکیه را به وجود می آورند.

معمولا شاشوکا را همراه با نان میل می نمایند. البته محلی ها آن را با مقداری لیمو ترش صرف می نمایند زیرا اغلب عقیده دارند که طعم آن زمانی که مقداری ترش تر می گردد، بهتر است.

بورک، از مشهورترین غذاهای گیاهی در ترکیه

بورک در کنار دلمه یکی از مشهورترین غذاهای ترکیه به شمار میرود. این غذای بی نظری ترکی شباهت بسیار زیادی به سمبوسه هایی که در ایران دیده ایم دارد. هرچند این دو غذا تفاوت های زیادی نیز با هم دارند.

بورک که معولا به عنوان یک میان وعده یا بخشی از یک وعده اصلی صرف می گردد، لقمه هایی کوچک است که با موادی مخصوص پر شده و سپس سرخ می گردد. انواع مختلفی از بورک وجود دارد که هر کدام از مواد اولیه مختلفی استفاده می نمایند. بورک ها معمولا از گوشت گاو، گوسفند، مرغ، ماهی و میگو در مواد اولیه خود استفاده می نمایند و هر یک از آن ها برای افراد برای سلیقه های مختلفی مناسب است.

البته گیاهخواران نیز می توانند از این غذای فوق العاده ترکیه ای لذت ببرند. بورک های مختلفی در رستوران ها و دکه های کنار خیابان ها قابل مشاهده است که از مواد غیر گوشتی مختلف در مواد اولیه آن ها استفاده شده است.

معروفترین بورک هایی که می توانید به عنوان غذای گیاهخواری در ترکیه میل کنید بورک بادمجان و بورک اسفناج است. بعلاوه در صورتی که وگان نیستید می توانید از بورک پنیر فتا یا بورک تخم مرغ نیز لذت ببرید.

در این مطلب به معرفی 5 مورد از برترین غذاهای گیاهی در ترکیه پرداختیم. غذاهای متنوعی که در منوی اغلب رستوران ها قابل مشاهده هستند و برای گیاهخواران و وگان ها نیز گزینه هایی مناسب به شمار می آیند. با استفاده از این موارد می توانید بدون کوچکترین دغدغه ای درباره رژیم غذایی گیاهخواری خود از سفرتان به ترکیه و از هنر آشپزهای ترکیه ای لذت ببرید. برای سفر به ترکیه و چشیدن طعم خاص این غذاهای تور استانبول را از ما بخرید.

منبع: الی گشت

به "برترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران و وگان ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین غذاهای ترکیه برای گیاهخواران و وگان ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید