طرز تهیه یک کته خوشمزه بدون گوشت

به گزارش وبلاگ بروز، این کته طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با سبزیجات مورد علاقه خود یک غذای کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه کنید.

طرز تهیه یک کته خوشمزه بدون گوشت

کته در بین مردم ایران هواداران زیادی دارد. حالا اگر دوست داشته باشید می توانید روش جدیدی برای پخت آن را امتحان کنید؛ یک کته گیاهی بدون گوشت. می توانید به دلخواه خود از ترکیب برنج ایرانی با هندی یا دودی بهره ببرید. بعلاوه استفاده از پوره گوجه فرنگی هم در این کته آزاد است. با وبلاگ بروز همراه باشید تا طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کته گیاهی بدون گوشت

  • برنج 2 پیمانه
  • دانه ذرت 1/3 پیمانه
  • هویج 2 عدد
  • لوبیا خردشده 1/2 پیمانه
  • نخودفرنگی 1/3 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • کره 50 گرم
  • رب گوجه 1.5 قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ 1 بسته
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه کته گیاهی بدون گوشت

مرحله اول

ذرت و نخودفرنگی را به صورت آماده و کنسروی تهیه کنید. بعلاوه خودتان می توانید در منزل کمی بخارپز کنید تا نرم گردد. هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. لوبیا سبز را نیز در مقدار دلخواه خرد کنید. برنج را نیز خوب بشویید و کمی نمک اضافه و به مدت 2 ساعت خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. تمام سبزیجات خردشده را اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید تا سبزیجات کمی سرخ و نرم گردد.

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. رب یا پوره گوجه فرنگی را تفت دهید تا سرخ گردد و بوی خامی آن گرفته گردد. اگر دوست داشتید می توانید این برنج را کنار کوفته روسی خوشمزه سرو کنید.

مرحله چهارم

وقتی کمی سبزیجات نرم شدند برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید. مقدار آب باید به مقدار ای باشد که ارتفاع آن در حد یک بند انگشت بالا تر از سطح برنج قرار بگیرد. بعد از نرم شدن برنج کره را اضافه کنید. برنج را به شکل کوه دربیاورید. روی در قابلمه دم کنی قرار دهید و نیم ساعت زمان دهید تا کته بپزد.

نکات کلیدی در تهیه کته گیاهی بدون گوشت

  • بهتر است روی برنج چند سوراخ ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد.
  • به دلخواه می توانید از کدو یا قارچ نیز در تهیه این کته خوشمزه بهره ببرید.
  • اگر آب برنج زیاد باشد برنج شفته می گردد.
  • اگر از عصاره مرغ استفاده می کنید نمک را کمتر بریزید، زیرا عصاره ها حاوی ادویه و نمک هستند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه چیپس خلالی با سس قارچ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه یک کته خوشمزه بدون گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک کته خوشمزه بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید