چه افرادی نباید هرگز قارچ بخورند؟

به گزارش وبلاگ بروز، تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.

چه افرادی نباید هرگز قارچ بخورند؟ قارچ سرشار از پتاسیم و مس و بعلاوه منبع خوبی برای انتی اکسیدان ها می باشد که برای کاهش وزن بسیار مورد توجه خانم ها قرار گرفته است اما به دلایلی این افراد هرگز قارچ نخورند! خانم های بارداری که ناراحتی معده دارند. بعلاوه برای افراد با طبع سرد هم مضر است. در ادامه بیشتر خواهید خواند که چه افرادی نباید قارچ بخورند.

خواص قارچ

قارچ، منبع خوب آهن

در هر 100 گرم قارچ، حدود یک میلی گرم آهن وجود دارد.

برعکس خیلی از مواد غذایی گیاهی، قارچ دارای فیتات نیست. فیتات جذب آهن و برخی مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد. بنابراین آهن موجود در قارچ به سرعت جذب می گردد.

قارچ منبع خوب پتاسیم و مس

قارچ یک منبع عالی پتاسیم می باشد که این ماده به کاهش فشار خون یاری می کند و خطر سکته قلبی را پایین می آورد. به طور میانه قارچ portabella (تصویر مجاور) حتی از یک عدد موز و یا یک لیوان آب پرتقال هم بیشتر پتاسیم دارد.

یک واحد قارچ که شامل 5 عدد میانه می باشد، حدود 20 تا 40 درصد احتیاج بدن به مس را تأمین می کند و اگر به طور مرتب خورده گردد، به کاهش فشار خون یاری نموده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد.

قارچ منبع غنی از سلنیوم

سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با ویتامین E کار می کند و از سلول ها در برابر صدمات رادیکال های آزاد محافظت می کند. مطالعات نشان داده است افرادی که دو برابر مقدار توصیه شده در روز سلنیوم مصرف نموده اند، خطر سرطان پروستات در آنها تا 65 درصد کاهش یافته است.

یک مطالعه بر روی افراد مسن نشان داد، مردانی که مقدار سلنیوم خون شان کم است، در مقایسه با آنهایی که سطح سلنیوم خون بالایی دارند، 4 تا 5 برابر بیشتر در معرض سرطان پروستات قرار دارند.

از نظر طب سنتی قارچ دارای مزاج سرد و تر است و مقدار سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد

خواص درمانی قارچ ها:تقویت سیستم ایمنی بدن

تعدادی از قارچ ها از خانواده poly poraccae در پزشکی بسیار کاربرد دارد.

از این میان در خصوص قارچ maiitake تحقیقات وسیعی در غرب صورت گرفته است. عصاره این قارچ، با افزایش فعالیت گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا به ویروس ها و باکتری های مهاجم حمله کند.

قارچ ، آنتی اکسیدان قوی

قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین است. ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتی اکسیدان های دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمی رود، بنابراین شما می توانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتی اکسیدان آن شوید.

آنالیز ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را هم درمان کند

سرطان

تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.

عصاره قارچ دکمه ای سفید می تواند باعث کاهش تکثیر سلولی در سلول های سرطانی و مقدار تومورها هم گردد.

این اثرات محافظتی می تواند با مصرف 100 گرم قارچ در روز دیده گردد.

فراد با مزاج سرد یا معده های سرد و ضعیف باید در مصرف قارچ احتیاط نمایند

این افراد هرگز قارچ نخورند!از نظر طب سنتی قارچ دارای مزاج سرد و تر است و مقدار سردی و رطوبت نسبتا زیادی دارد در منطقه ها گرمسیری (مانند منطقه های که حضرات معصومین علیهم السلام ساکن بوده اند) و هم در انسان هایی که دارای کارهای سنگین بدنی یا مزاج گرم می باشند، مصرف آن برای جلوگیری از افزایش حرارت بدن و معده و جوشش خون می تواند مفید باشد.

اگر به وسیله مردم امروز که عموما دارای فعالیت بدنی زیادی نبوده و گوارش و بدن های ضعیفی دارند، زیاد خورده گردد و جزء خوردنی های روزمره انسان قرار گیرد، می تواند منجر به ضرر گردد.

مخصوصاً در افرادی با مزاج سرد و رطوبتی یا در افرادی با بلغم یا سودای زیاد و یا در اقلیم های سردسیری و فصول سرد، مناسب نمی باشد.

قارچ ماده و اخلاط خیلی غلیظی در بدن فراوری می کند، غلظت خون را بالا می برد و در نتیجه ممکن است منجر به عوارضی بگردد. بیماری های سوداوی را زیاد می کند.

در واقع فراوری مایع لزج، بلغم و سودا را در خون و بدن زیاد می کند و ما می دانیم که این خود می تواند مقدمه بسیاری از بیماری ها از جمله سکته ها و انسدادهای عروقی باشد.

اگر زیاد مصرف گردد ممکن است منجر به حالت قی، تهوع و استفراغ گردد.

به خاطر سنگینی که در بدن ایجاد می کند، ممکن است باعث کرخت شدن سر، احساس سنگینی، حالت تنگی نفس و حتی بند آمدن ادرار گردد.

بهتر است برای مصرف پخته گردد یا تفت داده گردد (به صورت آبپز یا بخارپز بهتر است) و همراه با گیاهان و ادویه های گرم مثل پونه استفاده گردد.

قارچ هضم سنگینی دارد و نفاخ است. افراد با مزاج سرد یا معده های سرد و ضعیف باید در مصرف آن احتیاط نمایند تا دچار درد معده و قولنج نشوند.

بنابراین افراد گرم مزاج بهتر می توانند از این گیاه استفاده نمایند، ولی مسلما توصیه نمی گردد که هر روز از این گیاه استفاده گردد.

به طور پخته شده و گهگاه در کنار غذاها و خورشت ها اشکالی ندارد، ولی باید رعایت مزاج و فصل بگردد.

منبع: سایت بیتوته

منبع: راسخون

به "چه افرادی نباید هرگز قارچ بخورند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه افرادی نباید هرگز قارچ بخورند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید