کر پ های لیمویی
- به گزارش وبلاگ بروز،
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم

- 2.5 پیمانه توت فرنگی و تمشک
- 2 تا 3 قاشق چایخوری عسل
- ¾ پیمانه شیر بدون چربی
- نصف پیمانه آرد کامل
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
- دو قاشق چایخوری شکر
- یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
- نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای)
- دو قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه
1- در یک کاسه میانه، میوه ها و دو یا سه قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه میانه دیگر، شیر، آرد، تخم مرغ، روغن، شکر و یک قاشق چایخوری پوست لیمو را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
2- تابه نچسب را کمی چرب کنید و روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید. از روی حرارت بردارید و دو قاشق غذاخوری از مایع را داخل تابه بریزید، تابه را بچرخانید تا مایع همه سطح آن را بپوشاند. دوباره تابه را روی شعله بگذارید و یک یا دو دقیقه روی حرارت میانه بپزید تا طلایی گردد. سپس آن را برگردانید و دو دقیقه هم سمت دیگر را بپزید. کرپ را روی حوله کاغذی بگذارید و همین مراحل را تکرار کنید تا همه کرپ ها آماده شوند.
3- در یک کاسه کوچک، پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای) و دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. داخل کرپ ها یک قاشق غذاخوری پنیر و عسل بگذارید. کرپ را 4 لا تا کنید. در آخر، کرپ ها را با مخلوط میوه ها سرو کنید.
منبع: فوت و فن