کر پ های لیمویی

    به گزارش وبلاگ بروز،
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

کر پ های لیمویی
  • 2.5 پیمانه توت فرنگی و تمشک
  • 2 تا 3 قاشق چایخوری عسل
  • ¾ پیمانه شیر بدون چربی
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • دو قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای)
  • دو قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

1- در یک کاسه میانه، میوه ها و دو یا سه قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه میانه دیگر، شیر، آرد، تخم مرغ، روغن، شکر و یک قاشق چایخوری پوست لیمو را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.

2- تابه نچسب را کمی چرب کنید و روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید. از روی حرارت بردارید و دو قاشق غذاخوری از مایع را داخل تابه بریزید، تابه را بچرخانید تا مایع همه سطح آن را بپوشاند. دوباره تابه را روی شعله بگذارید و یک یا دو دقیقه روی حرارت میانه بپزید تا طلایی گردد. سپس آن را برگردانید و دو دقیقه هم سمت دیگر را بپزید. کرپ را روی حوله کاغذی بگذارید و همین مراحل را تکرار کنید تا همه کرپ ها آماده شوند.

3- در یک کاسه کوچک، پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای) و دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. داخل کرپ ها یک قاشق غذاخوری پنیر و عسل بگذارید. کرپ را 4 لا تا کنید. در آخر، کرپ ها را با مخلوط میوه ها سرو کنید.

منبع: فوت و فن

به "کر پ های لیمویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کر پ های لیمویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید