2 مدل طرز تهیه موس ماست بیسکویتی و میوه ای شیک

به گزارش وبلاگ بروز، دسر موس ماست با انواع میوه ها و حتی با به عنوان یکی از ، بسیار پرطرفدار است. مواد اصلی دسر موس ماست، شامل زرده تخم مرغ و خامه است و می توانید با مواد دیگر، آن را طعم دار یا در رنگ های مختلف سرو کنید. در این مقاله از در طرز تهیه موس ماست به 3 روش را به شما آموزش خواهیم داد.

2 مدل طرز تهیه موس ماست بیسکویتی و میوه ای شیک

طرز تهیه موس ماست و هلو

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان آماده سازی موس ماست و هلو: 4 ساعت

مواد لازم برای تهیه موس ماست

پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری

آب ولرم : 2 قاشق غذاخوری

خامه پر چرب : 125 میلی لیتر (2 لیوان دسته دار فرانسوی)

ماست چکیده پرچرب: 400 گرم

عسل: 125 میلی لیتر (2 لیوان دسته دار فرانسوی)

تخم مرغ: 2 عدد درشت

وانیل: 1/2 قاشق چای خوری

هلو: 3 عدد

مراحل طرز تهیه موس عسل با ماست و هلو

برای تهیه موس ماست و هلو، باید مواد موس را به ترتیب با هم ترکیب کنید و بعد مایه موس را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس آن را با برش های هلو تزیین کنید. برای مشاهده طرز تهیه موس ماست و هلو، روش زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موست ماست هلو، پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم داخل یک قابلمه یا ظرف کوچک بریزید و روی آن را بپوشانید. به مدت 5 دقیقه ظرف را روی حرارت غیر مستقیم یا بخار آب در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین به در آب حل شده و شفاف گردد. بعد ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا از دما بیفتد و سرد گردد. را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش حضوری، اینترنتی و تلفنی بخرید.

مرحله دوم: مواد دیگر را مخلوط کنید

سپس خامه را در یک کاسه بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده های تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کنید و در کاسه دیگری بریزید. ماست چکیده و عسل را هم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. را روی مخلوط ماست چکیده، عسل و زرده تخم مرغ بریزید و آن را هم بزنید.

در صورت تمایل ، انواع مثل ، و را می توانید از فروشگاه های به روش اینترنتی، حضوری یا تلفنی، بخرید.

مرحله سوم: سفیده های تخم مرغ را آماده کنید

در این مرحله، سفیده تخم مرغ ها را به خوبی با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرند و مثل خامه شوند یعنی بافت نرم و پفکی داشته باشند. سپس آن را روی مخلوط ماست چکیده بریزید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند. وانیل را به همراه یک قاشق از مخلوط ماست با ژلاتین مخلوط کنید و سپس آن را روی بقیه مواد بریزید و حسابی هم بزنید.

در صورت تمایل برای خرید می توانید از فروشگاه های به روش اینترنتی، تلفنی یا حضوری اقدام کنید.

مرحله چهارم: موس را در قالب بریزید

موس آماده شده را داخل 6 قالب سرامیکی یا فلزی بریزید و رویشان را با سلفون بپوشانید. قالب ها را برای حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا موس خودش را بگیرد. برای سرو، دور تا دور موس را با چاقو از قالب جدا کنید. قالب را به مدت 5 تا10 ثانیه در آب جوش فرو ببرید. سپس آن را در یک بشقاب برگردانید.

مرحله پنجم: موس ماست را سرو کنید

در آخرین مرحله، هلوها را بشویید و به صورت لایه های باریک، برش بزنید. روی موس ماست را با اسلایس های هلو بپوشانید و بلافاصله آن را سرو کنید. می توانید از ابتدا موس را در جام یا ظرف دسر بریزید و به عنوان قالب از جام یا لیوان بهره ببرید. بعد از اینکه موس ماست خودش را گرفت، روی سطح موس را با برش های هلو بپوشانید.

انواع را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش خرید اینترنتی، تلفنی یا حضوری تهیه کنید.

طرز تهیه موس ماست با توت فرنگی و پایه بیسکویت

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان آماده سازی دسر موس ماست بیسکویتی: 6 ساعت

مواد لازم برای تهیه موس با ماست

ژلاتین: 4 ورق

شیر: 60 میلی لیتر (1/4 لیوان دسته دار فرانسوی)

ماست توت فرنگی: 450 گرم

وانیل: 1/4 قاشق چای خوری

خامه فرم گرفته: 230 گرم

بیسکویت شکلاتی یا اورئو: 160 گرم

کره: 100 گرم

توت فرنگی: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه موس با ماست و توت فرنگی

برای تهیه موس با ماست و توت فرنگی، ابتدا باید مایه موس را آماده کنید. برای آموزش این روش تهیه موس ماست مجلسی و شیک، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد میانی دسر را درست کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موس با ماست و توت فرنگی، لایه میانی موس را آماده کنید. برای این کار ابتدا ورقه های ژلاتین را در مقداری آب بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی بخار آب بگذارید تا با حرارت غیرمستقیم حل شده و شفاف گردد. سپس اجازه دهید از دما بیفتد. وقتی ژلاتین سرد شد آن را در یک ظرف دیگر با شیر مخلوط کنید. انواع را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

مرحله دوم: ماست و خامه را اضافه کنید

بعد از اینکه شیر و ژلاتین را با هم مخلوط کردید، آنها را از صافی رد کنید. سپس وانیل، ماست توت فرنگی و خامه فرم گرفته را به مخلوط شیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. به جای ماست توت فرنگی می توانید از ماست چکیده بدون نمک بهره ببرید. لایه میانی موس ماست شما آماده است. آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم: قالب و توت فرنگی ها را آماده کنید

دیواره و کف یک قالب مونوپورشن سیلیکونی یا چند قالب رینگی را چرب کنید. اگر از قالب رینگی استفاده می کنید، جداره های داخلی را با کاغذ روغنی یا ورق آلومینیوم بپوشانید. توت فرنگی ها را هم بشویید و به صورت لایه ای، آنها را برش بزنید.

مرحله چهارم: لایه پایه را آماده کنید

در یک پلاستیک زیپ کیپ، بیسکویت ها را بریزید و با گوشت کوب له کنید تا پودر شوند. سپس کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و بیسکویت های پودر شده را در یک کاسه بریزید. کره را هم اضافه کنید و با قاشق یا دست، هم بزنید تا کمی خالت خمیری پیدا کند. و را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

مرحله پنجم: قالب را با مواد دسر پر کنید

از مخلوط بیسکویت و کره، به مقدار 2 قاشق غذاخوری داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا سفت گردد. می توانید به مدت چند دقیقه قالب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. توت فرنگی های برش خورده را به جداره ها بچسبانید، طوری که دیواره های قالب را چیده باشید.

مرحله ششم: موس را در یخچال بگذارید

در این مرحله از طرز تهیه موس توت فرنگی و ماست، لایه میانی را که آماده نموده و کنار گذاشته بودید، داخل قالب بریزید. طوری که هم ارتفاع یا بالاتر از برش های توت فرنگی باشد. همه قالب ها را که پر کردید، روی قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از آماده شدن دسر، آنها را در یک ظرف برگردانید و سرو کنید.

سوالات متداول

موس چیست؟

موس به معنای کف یا خزه است و در اصل دسری است که بافت پفکی و پر از هوا دارد. این دسر معمولا با هم زدن سفیده تخم مرغ و خامه و ترکیب و مزه دار کردن آن از طریق تکه های میوه و شکلات تهیه می گردد. بعلاوه در مدلی دیگر از دستور پخت موس، این دسر را با زرده تخم مرغ و ژلاتین درست می نمایند. با توجه به مواد به کار رفته در طرز تهیه این دسر، موس های مختلفی درست می گردد که می توان به ، ، موس توت فرنگی، ، موس چای سبز و موس زردآلو اشاره نمود.

موس کیک ماست را چطور درست کنیم؟

برای تهیه موس کیک ماست، باید ابتدا درست کنید و بعد مایه موس را به هر یک از روش های بالا تهیه نموده و روی کیک بریزید. کیک را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید سرد گردد و موس خودش را بگیرید. بعد از سفت شدن لایه موس روی کیک، می توانید آن را برش بزنید و سرو کنید.

منبع: افق کوروش

به "2 مدل طرز تهیه موس ماست بیسکویتی و میوه ای شیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 مدل طرز تهیه موس ماست بیسکویتی و میوه ای شیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید