2 روش طرز تهیه شیرینی صدفی؛ شیک و خوشمزه

به گزارش وبلاگ بروز، شیرینی صدفی یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای عید و مراسم و مهمانی ها بسیار مناسب است. خیلی راحت تهیه میگردد و ابزار خاصی هم برای تهیه احتیاج ندارد. این شیرینی با روش های مختلفی تهیه می گردد. ما امروز در خبرنگاران آموزش این شیرینی رو با روشی ساده و موادی در دسترس برای شما عزیزان آماده کردیم تا اگر هنوز برای عید شیرینی آماده نکردید دراین روزهای به جامانده این شیرینی ساده و زیبا رو تهیه کنید و خیالتون از بابت شیرینی عید راحت باشه!

2 روش طرز تهیه شیرینی صدفی؛ شیک و خوشمزه

با ما همراه باشید با آموزش شیرینی صدفی در وبلاگ بروز بلاگ برای یک شیرینی عید خوشمزه.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی صدفی:
آرد 250 گرم
کره 125 گرم
پودر قند 85 گرم
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید که همه مواد باید هم دمای محیط باشند.

1- کره را که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردید و کمی نرم شده را داخل کاسه ای بریزید.

با همزن برقی آغاز کنید به هم زدن کره و یک دقیقه هم بزنید تا کاملا کره نرم گردد.

2- سپس پودر قند را اضافه کنید و مجدد با همزن یک یا دو دقیقه هم بزنید و مخلوط کنید تا کره و پودر قند کاملا با هم ترکیب شوند و پودر قند یه خرد کره برود.

3- در مرحله بعدی تخم مرغ را اضافه کنید و هم زمان وانیل را نیز به سایر مواد اضافه کنید. حالا مواد را به خوبی مخلوط کنید و یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ با کره و پودر قند ترکیب گردد.

4- در مرحله بعدی یک قاشق چایخوری بکینگ پودر را به آرد سفید اضافه نموده و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله روی مواد الک کنید. با همزن برقی یا از طریق لیسک در این مرحله آرد را با سایر مواد مخلوط کنید.

5- در نهایت با دست مواد رو فقط در حد یکدست شدن خمیر ورز دهید. دقت کنید که اصلا نیاز به ورز دادن خمیر نیست و نباید ورز دهید فقط در حدی که خمیر یکدست گردد!

6- خمیر بدست آمده را در نایلون یا سلفون قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید. نیاز است این خمیر یک ساعت در یخچال استراحت کند! بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید.

7- در این فاصله فر را نیز روشن کنید و روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا داغ گردد. از خمیر گلوله ها یا توپک هایی به مقدار گردو جدا کنید. کف دست خمیر را گرد و گلوله کنید.

بعد از این مرحله با کف دست هر توپک خمیر را کمی پهن کنید.

8- حالا از طریق سری آبمیوه گیری دستی یا هر وسیله مشابهی بایستی روی خمیر خطوطی شبیه به صدف ایجاد کنید.

برای این منظور خمیر را روی آن قرار داده و کمی فشار دهید تا خطوط روی خمیر ایجاد گردد. بعد از لبه خمیر را به آرامی از روی قالب جدا کنید.

9- مشاهده می کنید که کاملا خطوط روی خمیر منتقل شده است. حالا لبه های انتهایی خمیر رو با یاری انگشتان دست کمی جمع کنید.

10- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و هر خمیر شکل داده شده را روی کاغذ قرار دهید.

سینی فر رو داخل فر گرم شده قرار دهید و پانزده تا بیست دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها بپزند. کمی که زیر شیرینی ها طلایی شد کافی ست!

11- برای مواد میانی شیرینی ها نیاز دارید به:

شکلات خرد شده نصف پیمانه
خامه صبحانهسه قاشق غذاخوری

12- شکلات خرد شده را روی بخار کتری قرار دهید و بن ماری کنید. وقتی شکلات کاملا ذوب شد، خامه صبحانه را اضافه کنید.

13- بعد از سی ثانیه آغاز کنید به همزدن تا خامه و شکلات کاملا باهم ترکیب شوند. میتونید برای نیم ساعت مخلوط شکلات را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت گردد و فرم بگیرد.

14- حالا مخلوط شکلات یا گاناش را داخل قیف بریزید. گاناش را روی یکی از شیرینی ها پایپ کنید.

15- و یکی دیگر از شیرینی هارو روی آن قرار دهید. تا شکل صدف به خود بگیرد.

همه شیرینی ها را به همین روش شکل دهید. میتونید برای داخل شیرینی ها از یک عدد فندق یا مرواریدهای خوراکی استفاده کنید تا شکل صدف را تداعی کند!

این شیرینی رو میتونید به صورت دولایه هم داخل فر پخت کنید به این صورت که در زمان شکل دادن به خمیر دولایه انتهایی خمیر را به هم بچسبانید یا مطابق تصویر خمیر را پهن کنید و از طریق یک سیخ چوبی روی خمیر خطوط ایجاد کنید.

16- بعد از وسط خمیر را با فشار انگشتان کمی جمع کنید. بعد خمیر را به سمتی که خطوط ایجاد کردید برگردانید تا خطوط به سمت روی خمیر باشد و یک لبه خمیر را روی لبه دیگر تا کنید.

17- حالا میتوانید با انواع مغزیجات و شکلات داخل خمیر را پر کنید که من از مخلوط پودر نارگیل و شیر عسل استفاده کردم.

در انتها هم لبه دو خمیر را به هم بچسبانید تا خمیر به شکل صدف بسته گردد! بعد از پخت شیرینی ها، میتونید لبه های شیرینی ها رو به کمی شکلات سفید یا عسل آغشته کنید و بعد در پودر پسته، نارگیل، یا کنجد بغلطانید.

به همین راحتی شیرینی های صدفی زیبا و خوشمزه ای رو برای ایام عید و پذیرایی میتونید آماده کنید.

برای مواد داخلی این شیرینی ها از هر نوع شکلات یا مغزیجاتی میتونید استفاده کنید. میتونید پودر نارگیل، یا گردو و پسته را با کمی شیر عسلی مخلوط کنید و به جای گاناش داخل شیرینی ها قرار دهید.

یا از هر نوع کرمی که مورد علاقه تون هست میتونید برای داخل شیرینی استفاده کنید.

امیدواریم از این آموزش استفاده کنید و این شیرینی های صدفی زیبا رو در منزل به راحتی تهیه و نوش جان کنید.

منبع: اُکالا

به "2 روش طرز تهیه شیرینی صدفی؛ شیک و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 روش طرز تهیه شیرینی صدفی؛ شیک و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید