طرز تهیه پارفه آناناس

به گزارش وبلاگ بروز، پارفه نوعی دسر سرد فرانسوی است که در تهیه آن از بستنی، خامه، ماست، گرانولا و غلات استفاده می گردد. در ادامه با طرز تهیه پارفه آناناس آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پارفه آناناس

مواد لازم برای تهیه پارفه آناناس

  • بیسکوییت (پودرشده) 100 گرم
  • کره (ذوب شده) 30 گرم
  • پودر ژلاتین یک قاشق چای خوری
  • پودر ژله با طعم آناناس یک بسته
  • بستنی وانیلی 250 گرم
  • وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
  • 100 گرم خامه
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قوطی کمپوت آناناس (بدون آب)
  • خامه قنادی فرم گرفته مقداری برای تزیین

طرز تهیه پارفه آناناس

مرحله اول

بیسکوییت و کره را درون ظرفی بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مقداری از آن را کف قالبتان بریزید یا در کف ظرف های یک نفره بریزید.

مرحله دوم

پودر ژلاتین را با نیمی از پودر ژله و 50 میلی لیتر آب سرد درون ظرفی بریزید و آن ها را خوب هم بزنید. بعد از اینکه آن ها را خوب با هم، هم زدید تا 15 دقیقه به آن فرصت دهید تا آب به دمای محیط برسد. پس از این مدت، ظرف را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژله کاملاً یکدست گردد.

مرحله سوم

بستنی را درون ظرفی بریزید و آن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم گردد. سپس با همزن برقی هم بزنید تا بستنی کاملا نرم گردد. وانیل شکری و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله چهارم

سفیده تخم مرغ را درون ظرفی جدا بریزید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد. سپس آن را به مخلوط بستنی اضافه کنید و با یاری لیسک آن را از یک طرف خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

مخلوطی که از ژلاتین تهیه کردید را به آرامی به بستنی اضافه کنید و آن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا موداتان کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

حلقه های آناناس را ریز خرد کنید و آن را به مخلوط بستنی اضافه کنید و آن ها را هم بزنید سپس مخلوط آماده شده را درون قالبی بریزید و روی آن را با حلقه های آناناس تزیین کنید. ظرف های آماده شده را درون یخچال قرار دهید تا دسر شما کاملا خود را بگیرد.

مرحله هفتم

بقیه پودر ژله را به همراه 200 میلی لیتر آب جوش در ظرفی بریزید و هم بزنید تا ژله کاملاً در آب حل گردد سپس بگذارید ژله کاملاً خنک گردد. پس از خنک شدن، آن را روی پارفه بریزید. قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. پس از این مدت، پارفه را از یخچال خارج و با خامه فرم گرفته و کمپوت گیلاس تزیین و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پارفه آناناس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پارفه آناناس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید