طرز تهیه شیرینی قلبی؛ ویژه ولنتاین

به گزارش وبلاگ بروز، خبرنگارانـ شیرینی قلبی یکی از انواع شیرینی های مربایی است که روش تهیه بسیار آسانی دارد. این شیرینی خوشمزه و زیبا به علت داشتن طرح قلب و رنگ قرمز داخل آن یک انتخاب مناسب برای روز ولنتاین یا روز جهانی عشق است. شما می توانید این شیرینی های خوشمزه و زیبا را به همین مناسبت بپزید و با یک بسته بندی زیبا تقدیم به عشقتان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی قلبی ویژه ولنتاین همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه شیرینی قلبی؛ ویژه ولنتاین

مواد لازم برای تهیه شیرینی قلبی

آرد سفید قنادی: 235 گرم

کره: 145 گرم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 45 گرم

پودر قند:70 گرم

وانیل: 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1 پنس

مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو قرمز: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1ـ نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

2ـ نکات مربوط به پودر قند

پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر نموده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت گردد؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت کوب بکوبید و سپس الک کنید.

طرز تهیه شیرینی قلبی

1ـ ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید و وانیل، شکر و پودر قند را به آن اضافه کنید. با همزن برقی حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر حل گردد؛ سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را سی ثانیه هم بزنید.

2ـ آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل یک ظرف دیگر با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط گردد و خمیری شکل بگیرد که به دستتان نچسبد. روی ظرف خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.

3ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، گلوله های 40 گرمی به میزان گردو از خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید. حالا با کاتر قلب وسط دایره را بزنید تا طرح قلب روی خمیر بیفتد. اگر قالب قلبی ندارید، با انگشتان دست طرح یک قلب را روی خمیر ایجاد کنید. شیرینی ها را کف سینی فر بچینید و سینی را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی ها بپزد. بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید، اجازه بدهید کاملا خنک گردد؛ سپس داخل قلب ها را با مارمالاد یا مربای توت فرنگی و یا ژله بریلو قرمز پر کنید. این شیرینی را بهتر است داخل یخچال نگهداری کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه شیرینی قلبی؛ ویژه ولنتاین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی قلبی؛ ویژه ولنتاین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید