طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و شکلات سوربن
به گزارش وبلاگ بروز، امروز با طرز تهیه یک دسر خوشمزه دیگر میهمان شما هستیم. برای امروز می خواهیم نگاهی کنیم به طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و شکلات سوربن.

مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی با خامه
- ژلاتین یک ورق
- شکلات سفید تخته ای سوربن 200 گرم
- شیر کاله خرید آنلاین 150 میلی گرم
- خامه قنادی سولیانو کاله خرید آنلاین 200 گرم
- خمیر پسته 100 گرم
- پسته 100 گرم
طرز تهیه موس شکلاتی با خامه
مرحله اول
ژلاتین را 5 دقیقه در آب سرد نرم کنید. شکلات سفید تخته ای سوربن را ریز خرد نموده و در قابلمه آب کنید. در قابلمه ای دیگر شیر را بجوشانید و ژلاتین را در شیر داغ حل نموده و هم بزنید.
توجه داشته باشید که شیر کاملا بجوشد و سپس به مایه شکلات اضافه کنید و بگذارید خنک گردد.
مرحله دوم
خامه قنادی سولیانو کاله را بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید. یک سوم از موس را برداشته و خمیر پسته را به آن اضافه کنید. موس شکلات سفید را داخل 4 لیوان ریخته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
موس را روی مخلوط ریخته و بگذارید 4 ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. پسته ها را خرد نموده و وری موس تزیین کنید.
طرز تهیه خمیر پسته
به ازای هرکیلو پسته پودر شده 180 گرم کره کاکائو به آن اضافه می گردد، مثلا برای تهیه موس بالا که 100 گرم خمیر پسته دارد، 82 گرم پسته و 18 گرم کره کاکائو احتیاج داریم. به این نکته توجه کنید که کره کاکائو را به صورت بن ماری آب می کنیم و پسته پودر شده اضافه می کنیم.
منبع: کتاب کاله